تفاوت فوم شستشو با ژل شستشو صورت + کدام بهتر است

تفاوت فوم و ژل شستشو صورت

برای شما هم این سوال پیش آمده است. که تفاوت و فرق فوم شستشو با ژل شستشو در چیست. و کدام یک از آنها بهتر است. ما در این مقاله سعی خواهیم کرد. تفاوت های بین این دو از محصولات مراقبت پوست را برای شما عزیزان روشن کنیم. همچنین مزایا و معایب هر کدام را بیان خواهیم کرد. تا با توجه به نوع پوست خود بتوانید. مناسبترین محصول را در میان فوم و ژل شستشو صورت انتخاب کنید. و پوستی سالم و زیبا و درخشان و بدون حساسیت داشته باشید. بنابراین تا پایان این مقاله با مجله فروشگاه فیضی بمانید. تا بهترین انتخاب ها و خرید ها را تجربه نمایید.

بهترین محصولات مراقبت پوست در فروشگاه فیضی را ببینید: فوم و ژل شستشو صورت ، ضد آفتاب ، کرم دست و صورت

فرق فوم و ژل شستشو صورت

هر دو محصول ژل و فوم های شستشو برای پاک کردن صورت و یکی از محصولات روتین پوستی است. اما این دو محصول تفاوت ها و فرق هایی با هم دارند. در ادامه با تفاوت ‌های آنها آشنا خواهید شد. تفاوت آنها در بافت ، میزان پاک کنندگی ، روش استفاده و خواص آنها است. که با توجه به سلیقه و نوع پوست خود می‌توان یکی از آنها را انتخاب کرد. در ادامه این بخش هر کدام از این تفاوت ها را به صورت مفصل بیان خواهیم کرد.

تفاوت بافت فوم و ژل شستشو

یکی از مهمترین تفاوت های بین این دو محصول در ترکیبات و بافت آنها است. به این صورت که ژل یکی از محصولات بر پایه آب است. که کف کمتری را تولید می‌کند. اما فوم بیشتر کف خواهد کرد. که این فرق باعث تفاوت زیادی در تاثیر و عملکرد آنها بر روی پوست خواهد شد. بر اساس این تفاوت فوم قدرت پاک کنندگی بالایی دارد. اما ژل در پاک کنندگی ملایم تر رفتار خواهد کرد. که بیشتر برای پوست های حساس مناسب تر است.

تفاوت در میزان پاک کنندگی

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم. قدرت پاک کنندگی فوم‌ها بیشتر است. و سریعتر آلودگی ها و کثیفی ها و چربی ها را از بین می‌برد. اما ژل‌ها ملایم تر رفتار می‌کنند. بنابراین برای پوست های چرب نیاز به ماساژ بیشتری دارند. تا بتواند بهتر چربی های مضر و آلودگی ها را از بین ببرد. اما مزیت ژل در این است. که روی پوست حساسیت ایجاد نخواهد کرد. و همچنان پوستی با طراوت و شاداب خواهید داشت. در حالی که فوم ها باعث خشک شدن پوست خواهد شد.

تفاوت در روش استفاده

این محصولات در نحوه استفاده نیز با هم تفاوت دارند. ژل‌ها به دلیل اینکه بافت سنگین تری و کف کمتری دارد. برای استفاده از آن بهتر است. که حدود یک تا سه دقیقه ماساژ داده شود. تا پوست را کاملا تمیز و شفاف نماید. اما فوم‌ها به دلیل کف بیشتر زمان کمتری لازم دارند. البته نباید این نکته را فراموش کرد. که ماساژ بیشتر مواد روی صورت باعث پاک کنندگی و تمیز کنندگی بیشتر آلودگی ها و چربی ها به صورت عمقی خواهد شد.

تفاوت خواص فوم و ژل شستشو

یکی از خاصیت های مهمی که ژل‌ها دارند. قدرت لایه برداری آن است. که در فوم‌ها وجود نداد. بنابراین بعضی از انواع مختلف ژل‌هایی که دارای دانه‌های ریز هستند. مانند اسکراب صورت عمل می‌کنند. و صورت را لایه برداری خواهند کرد. فوم‌ها نیز اغلب در دو نوع بدون سولفات و سولفات دار تولید می‌شوند. که برای پوست‌های خشک و حساس بهتر است. از نوع بدون سولفات آن استفاده نمود.

خلاصه تفاوت های فوم و ژل شستشو صورت در یک نگاه

  ژل شستشو          فوم شستشو
مواد و ترکیبات تشکیل دهنده دارای مواد مرطوب کننده و عصاره های گیاهی که سبب نرمی و لطافت و طراوت پوست خواهد شد دارای ترکیبات فومی است که کف آن باعث تمیزی و پاک کنندگی عمقی تر خواهد شد
قدرت پاک کنندگی قدرت پاک کنندگی ملایم تری دارد و برای تمیزی بیشتر باید بهتر ماساژ داده شود قدرت پاک کنندگی بالایی دارد و به صورت عمقی چربی ها و آلودگی ها را از بین می‌برد
نوع پوست غلب برای پوست های خشک و حساس بهتر است برای پوست‌های چرب و دارای آکنه بهتر است
روش استفاده باید بیشتر ماساژ داده شود و زمان بیشتری طول می‌کشد زمان کمتر و ماساژ به ندرت لازم دارد
حس بعد از شستشو احساس رطوبت و تازگی و نرمی حس تمیزی و خنکی

مزایا و معایب فوم و ژل شستشو

حالا که تفاوت های بین این دو محصول را با هم بررسی کردیم. بهتر است که مزایا و معایب آنها نیز بشناسیم. تا بهترین انتخاب و خرید را تجربه کنیم.

مزایا ژل شستشو معایب ژل شستشو مزایای فوم شستشو معایب فوم شستشو
·         قدرت پاک کنندگی ملایم

·         خواص آبرسانی

·         تشکیل شده از ترکیبات گیاهی

·         تنظیم PH پوست

·         مناسب پوست خشک و حساس

·         پاکسازی به اندازه فوم عمقی نیست

·         برای پوست چرب مناسب نیست

·         مناسب پوست چرب و آکنه

·         نوع بدون سولفات برای پوست حساس مناسب است

·         پاکسازی عمیق

·         ترزیق آنتی اکسیدان ها به لایه‌های عمقی پوست

·         نوع سولفات دار آن برای پوست های حساس نا مناسب است

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *